Delo šolske svetovalne službe poteka v skladu s Programskimi smernicami za delo svetovalne službe v osnovni šoli. V tem šolskem letu bo svetovalna služba prioritetno usmerjena v delo z učenci s posebnimi potrebami, z nadarjenimi učenci ter na področje poklicne orientacije in vzgojno-preventivnih dejavnosti.

Kontakt s svetovalno službo je možen preko centralne telefonske številke (01/5647067), na kateri poveste, s kom želite govoriti.

  Ime in priimek Smer izobrazbe Vloga
1. Deja Kuhar pedagoginja vodja svetovalne službe, svetovalna delavka na področju vpisa in koordinatorka učne pomoči, koordinatorka dodatne strokovne pomoči (1. – 6.razred), svetovalka za učence in družine, izvajalka dodatne strokovne pomoči

 

2.

 

Ines Bušić psihologinja svetovalna delavka na področju kariernega svetovanja, preventivne dejavnosti ter postopka pridobivanja odločbe učenca s posebnimi potrebami, svetovalka za učence in družine.
3. Ružica Lazarević psihologinja svetovalna delavka na področju dela z nadarjenimi učenci, koordinatorka dela z učenci dodatne strokovne pomoči (7.–9. razred), svetovalka za učence in družine.
4. Miša Stržinar pedagoginja izvajalka dodatne strokovne pomoči
5. Mia Prudo Kermavner pedagoginja izvajalka dodatne strokovne pomoči, svetovalna delavka na področju socialne pomoči
6. Maja Cerar socialna pedagoginja izvajalka dodatne strokovne pomoči
7. Mateja Grčar psihologinja izvajalka dodatne strokovne pomoči
8. Melita Filo Šuligoj socialna pedagoginja izvajalka dodatne strokovne pomoči
9. Ksenija Kržišnik Ficko pedagoginja izvajalka dodatne strokovne pomoči, vodja aktiva DSP
10. Katarina Turnšek socialna pedagoginja izvajalka individualne in skupinske pomoči ter dodatne strokovne pomoči
11. Tjaša Kramar socialna pedagoginja izvajalka dodatne strokovne pomoči

Dodatno strokovno pomoč izvajata tudi mobilni izvajalki iz OŠ Roje – Manca Sladoje in Lana Černohorski ter mobilna izvajalka iz ZGNL Ljubljana – Mangala Serčič.

(Skupno 2.578 obiskov, današnjih obiskov 1)