Učitelji športa smo v sredo, 10.6. 2015, razglasili najboljšo športnico in športnika šole ter najbolj športni oddelek za iztekajoče se šolsko leto 2014/15.

Med dekleti se je po naši oceni na športnih tekmovanjih najbolj izkazala Taša Kokalj (9.B), ki je nastopila na številnih atletskih tekmovanjih, v disciplini skok v daljino nanizala kopico odličnih rezultatov in se celo uvrstila na državno prvenstvo.

Tudi Anej Jaklič (9.B), najboljši športnik med fanti,  je zelo uspešno zastopal ime OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani na atletskih tekmovanjih. Izkazal se je predvsem v teku na 300m, štafeti 4×100 m in na krosu. Poleg tega je bil Anej močan člen šolske nogometne ekipe.

Verjetno ni naključno, da oba omenjena učenca prihajata iz 9.b oddelka, ki je bil po kriteriju rezultatov športno vzgojnega kartona, razglašen za najbolj športni razred. Učenci so prejeli velik prehodni pokal, a ker se praktično že poslavljajo od naše šole, bo pokal v naslednjem šolskem letu krasil matično učilnico bodočega 8.b oddelka, ki je v razvrstitvi najbolj športnih oddelkov zasedel drugo mesto.

Učitelji športa

(Skupno 622 obiskov, današnjih obiskov 1)