Spoštovani starši,

letošnje leto je zelo nenavadno. Smo v situaciji, v kateri smo odvisni od lastnega ravnanja in od modrosti naših zdravstvenih in političnih delavcev. Izzive moramo reševati s skupni močmi, saj bomo le tako premagali trenutno situacijo. Želja vseh je, da bi se čimprej vrnili v stare tirnice našega življenja. V teh časih je veliko čakanja na delo, prepovedi opravljanja dela, izgub zaposlitve in ostalih okoliščin, ki v teh časih povzročajo in povečujejo socialne stiske v družinah.

Želimo si, da bi učencem naše šole, ki živijo v socialno težkih razmerah, decembrske dni in božično-novoletne praznike vsaj malo polepšali, zato bo organizirana

DOBRODELNA AKCIJA ZBIRANJA ŽIVIL (z daljšim rokom uporabe!) za naše učence.

Zbiranje živil bo potekalo v ponedeljek, 14. 12. in torek, 15. 12. 2020, med 12.00 in 17.30 v preddverju matične šole Dol. Ob tem vas prosimo za upoštevanje navodil NIJZ za preprečevanje širjenja virusa, zato ob vstopu v šolo razkužite roke, ustrezno nosite masko in pazite na varnostno razdaljo. Upoštevajte, da ni dovoljeno zbiranje, zato vas prosimo, da se ne zadržujete pred šolo.

Vabimo vas, da tudi vi, če le lahko, prispevate delček v naš skupni mozaik in tako pomagate polepšati decembrske dni družinam, ki so se zaradi trenutnih razmer znašle v stiski.

Vsem, ki boste sodelovali, se že vnaprej lepo zahvaljujemo!

(Skupno 1.126 obiskov, današnjih obiskov 1)