OŠ Janka Modra v konkurenci 26 šol osvojila šestino vseh medalj

V sredo, 11.11.2015, se je v parku Tivoli odvil jesenski del prvenstva osnovnih šol Ljubljane v krosu. Reprezentanca OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani, se je s tekmovanja vrnila z 9 medaljami, od tega 4 zlatimi. Tako je zabeležila enega največjih ekipnih uspehov na športnih tekmovanjih.

Bleščale se niso le medalje. V najlepši možni podobi se je bohotila tudi narava, ki je ob toplem soncu razkazovala pisano paleto jesenskih barv. Pozorno in radovedno oko je lahko v krošnji dreves opazilo razposajeno igro veveric … Zagotovo je tudi njihovo pogumno in sproščeno plezanje, tekanje ter poskakovanje navdihnilo naše predstavnike 3. razreda, ki so se med ogrevanjem navduševali nad gibanjem te velike ljubiteljice lešnikov. V tej skupini je bil tudi Tian Matijevič Bezjak, eden od naših 4 novih prvakov v krosu. Zlato medaljo so si v svojih kategorijah pritekli še Lan Klinec, Lovro Žle in Jaka Zupan. Srebro so osvojili Ožbej Kuder, Ula Kuhar in Sara Gradišek, na zmagovalni oder pa sta se  s 3. mestom zavihtela še Žiga Pirc in Tia Janežič.

Popolni rezultati so objavljeni na spletni strani: http://remote.timingljubljana.si/timing/rezultati.aspx?IDtekme=2859&tip=E

 Aleš Lebar

(Skupno 460 obiskov, današnjih obiskov 1)