Spoštovani starši!

 

Obveščamo vas, da se učenci 4. in 5. razreda vračajo v šolo v ponedeljek, 15. 2. 2021.

 

Glede PREVOZA učencev v šolo in domov priporočamo, da za varen prihod v šolo in odhod iz nje v čim večji meri poskrbite starši. Zavedamo se, da vsi tega ne morete zagotoviti, zato bomo organizirali šolski prevoz.

Učenci bodo na avtobusu morali sedeti diagonalno na vsakem drugem sedežu in uporabljati maske.

 

Zjutraj bosta organizirani dve vožnji, popoldne pa tri vožnje šolskega avtobusa po ustaljenem voznem redu, objavljenem na spletni strani šole.

 

Šola bo poleg POUKA organizirala tudi

JUTRANJE VARSTVO (JV) in PODALJŠANO BIVANJE (PB).

 

Vse tri oblike je potrebno za učence organizirati tako, da bodo učenci ves čas v svojem oddelku, učenci se ne smejo mešati ali združevati z učenci drugih oddelkov, zato mora šola za vsak oddelek posebej organizirati jutranje varstvo in podaljšano bivanje, četudi bi bil v JV ali PB le en učenec iz oddelka. Izjemoma, za resnično nujne primere, je možno organizirati oboje tudi v heterogenih skupinah, vendar z doslednim upoštevanjem priporočil NIJZ (razdalja, maske …).

 

Jutranje varstvo se bo začelo ob 7.30 (izjemoma tudi prej, za nujne primere in za učence vozače), v kolikor učenci ob tej uri še nimajo pouka.

 

To pomeni, da bodo učenci ob 7.30 začeli s poukom v svojem oddelku in v svoji matični učilnici, ali pa bodo ob 7.30 v svojem oddelku in v svoji matični učilnici s svojo učiteljico v JV do začetka pouka po urniku.

Glede NEOBVEZNIH IZBIRNIH PREDMETOV vas obveščamo, da se bodo ti izvajali na daljavo.

 

Glede PREHRANE bomo upoštevali, da bo vaš otrok koristil vse obroke prehrane, na katere je bil naročen že pred zaprtjem šole. Če bo to drugače, razredničarko opomnite sami.

Obroki bodo organizirani v matičnih učilnicah, tako da ne bo prišlo do mešanja učencev.

(Skupno 303 obiskov, današnjih obiskov 1)