V ponedeljek, 10. junija, so se učenci OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani udeležili atletskega troboja, ki je potekal na mestnem atletskem stadionu ŽAK. Kljub deževnemu vremenu so mladi atleti pokazali veliko borbenosti. Tekmovali so v treh disciplinah: teku na 60 metrov, metu vorteksa in skoku v daljino.

Tekmovanje je bilo polno napetih trenutkov, ko so se učenci merili v svojih disciplinah. Na koncu so bila podeljena priznanja najboljšim v posameznih disciplinah ter medalje za najboljše v skupnem seštevku.

Pri najmlajših učencih se je Martin Klemenčič izkazal v teku na 60 metrov, kjer je osvojil drugo mesto, medtem ko je v isti disciplini drugo mesto osvojil tudi Tim Godec. V skoku v daljino je bil uspešen Gaber Rebolj, ki je osvojil tretje mesto. V metu vorteksa je Gaber Rebolj zasedel prvo mesto, Martin Klemenčič pa tretje. Skupno je Martin Klemenčič dosegel odlično drugo mesto.

Pri najmlajših učenkah je blestela Laura Maleševič Kovač, ki je v teku na 60 metrov dosegla prvo mesto in z rezultatom 9,50 sekunde postavila najhitrejši čas med vsemi tekmovalci, tudi med fanti.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežke in trud, ki so ga vložili v tekmovanje. Z veseljem pričakujemo, da se bodo naslednje leto, ko bodo že učenci predmetne stopnje, ponovno izkazali na športnih igriščih in dosegali nove uspehe.

Tit Zupan

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 8)