V sredo, 29. 5. 2024 se je na Atletskem nogometnem stadionu Šiška odvilo področno atletsko tekmovanje za ljubljanske osnovne šole. Med njimi so bili tudi atleti iz Osnovne šole Janka Modra, ki so na tekmovanje poslali 28 tekmovalcev. S svojim trudom in predanostjo so postregli z izjemnimi rezultati.

Dosežki OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani

Učenci Osnovne šole Janka Modra so se odlično odrezali in dosegli vidne uspehe v različnih disciplinah. Med njimi je posebej izstopal Vid Kampuš, ki je v teku na 300 metrov izboljšal svoj osebni rekord in osvojil 1. mesto. Njegova vztrajnost in trdo delo sta se obrestovala, saj je s tem dosežkom potrdil svoj talent in pripravljenost.

Nejc Jauševec je bil nepremagljiv v metu vorteksa, kjer je ponovno zmagal in tako potrdil svojo dominacijo v tej disciplini. Njegova moč in natančnost sta ga ponovno pripeljali na najvišjo stopničko.

Julija Žibert je v teku na 300 metrov s svojim najboljšim osebnim rezultatom osvojila odlično 2. mesto. Predvsem je navdušila s hitrostjo in vztrajnostjo.

Vita Jemec je v suvanju krogle dosegla 3. mesto s sunkom, dolgim 9,13 metra. Njena tehnika in moč sta ji omogočili, da se je povzpela na zmagovalne stopničke in tako zaključila uspešen dan za atlete iz OŠ Janka Modra.

Čestitke vsem atletom

Vsem atletom Osnovne šole Janka Modra iskreno čestitamo za njihove izjemne dosežke in trud, ki so ga vložili v priprave na tekmovanje. Njihovi uspehi so plod vztrajnosti in predanosti športu. Veselimo se njihovih prihodnjih nastopov in jim želimo še veliko športnih uspehov.

Področno atletsko tekmovanje na Atletskem nogometnem stadionu Šiška je tako še enkrat pokazalo, kako pomemben je šport za razvoj mladih in koliko veselja ter ponosa lahko prinese tako tekmovalcem kot njihovim učiteljem in navijačem.

Tit Zupan

(Skupno 213 obiskov, današnjih obiskov 1)