V četrtek, 28. 11. 2019, se je v prostorih matične šole odvijal Praznični s’menj. Gre za vsakoletno prireditev, na kateri učenci na stojnicah ponujajo izdelke (piškote, pecivo, voščilnice, okraske ipd.), izkupiček od prodaje pa je namenjen šolskemu skladu.

Organizacijo projekta, ki ga je pred tem 7 let vodila Andreja Peklaj Zibelnik, sta v letošnjem šolskem letu prevzela Tina Pugelj in Leon Tabor, pri pripravah in izvedbi pa so, kot vsako leto doslej, sodelovali vsi strokovni delavci, tehnični kader in učenci vseh oddelkov.

Poleg glavnega prizorišča s stojnicami v telovadnici, se je sejemsko dogajanje odvijalo še v avli in v mali telovadnici, kjer so se obiskovalci sladkali s palačinkami in okušali sveže pripravljene kašaste sokove. Mini picerija, v kateri se je trlo ljudi, je letos svoje mesto našla kar na hodniku, novost v letošnji ponudbi pa bila Glasbena kavarnica v učilnici tehnike. Tam so si lahko obiskovalci ob prijetnih zvokih klavirja privoščili skodelico čaja, kave ali kakava in v miru poklepetali.

Dogodek se je začel ob 16.30 z nastopom pevskega zbora pod vodstvom Bojane Gajšek in nagovorom ravnatelja Gregorja Pečana, zaključek pa je bil predviden ob 19. uri. Vendar pa so bili vsi izdelki prodani že nekaj minut prej.

Izkupiček od prodaje je bil letošnje leto rekorden. V šolski sklad se je namreč steklo kar 6.818 evrov.

Hvala Vam

Dodatna galerija

(Skupno 1.363 obiskov, današnjih obiskov 1)